El programa “Enllaça’t” acompanya joves de la DGAIA i millora les seves competències professionals

19 desembre 2017 Notícies

A la Fundació Amiga treballem per generar oportunitats laborals per a aquelles persones que, per qüestions diverses, no han pogut fer el camí en igualtat de condicions. Aquest any, a través del programa Enllaça’t, subvencionat per la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA), hem acompanyat catorze joves de l’Àrea de Suport de Joves Tutelats i Extutelats (ASJTET) en un procés per millorar la seva ocupabilitat.

L’Enllaça’t és un recurs d’inserció sociolaboral que, a través del desenvolupament competencial, ajuda joves amb dificultats per accedir al mercat laboral. Les competències són aquelles habilitats personals i professionals que al llarg de la vida anem incorporant i millorant. La formació que hem ofert des de la Fundació, a la delegació de Tarragona, ha consistit en un seguit de càpsules competencials que han enfortit els perfils professionals dels joves: alfabetització, llengua catalana, tastet d’oficis i activitats d’aprenentatge i serveis, entre d’altres.

El 2018 esperem poder seguir orientant i formant persones per ajudar-les en la seva inserció al mercat de treball tot enfortint els seus perfils.

 

        VEURE TOTES LES NOVETATS