Reincorpora tanca el 2018 amb un 60.5% d’inserció en empreses ordinàries

25 febrer 2019 Notícies

El programa Reincorpora de l’Obra Social “la Caixa” neix amb l’objectiu de millorar les competències professionals de les persones que es troben sota mesures judicials. Un any més, desenvolupat per la Fundació Formació i Treball a Sant Adrià i a Tarragona, s’adreça a persones que estan complint la fase final de la seva condemna i volen realitzar un itinerari individualitzat d’inserció, el qual inclou formació tècnic-professional, pràctiques en empreses i acompanyament a la recerca de feina.

Independentment de si el resultat final de la participació en el programa es concreta en un nombre determinat d’insercions, la realitat és que totes les persones que han participat activament en el conjunt d’accions dutes a terme en el decurs de l’any, han millorat les seves competències bàsiques, transversals i professionals i en conseqüència també han millorat el seu grau d’ocupabilitat.

En relació als resultats del programa, a Sant Adrià de Besòs un 64% de les persones ateses s’han incorporat al mercat laboral ordinari. Així mateix a Tarragona la inserció aconseguida durant el 2018 ha estat molt positiva, un 58% dels participants ha trobat feina, no només de temporada, sinó que s’han mantingut durant un temps llarg.

Tanquem l’any orgullosos d’aquestes xifres i amb nous repte de cara a aquest 2019; per exemple incentivar la realització de formacions que capacitin a les persones usuàries en les noves professions relacionades amb la sostenibilitat ambiental, el reciclatge, les instal·lacions domèstiques d’energies renovables i la mobilitat urbana sostenible, entre altres.

             VEURE TOTES LES NOVETATS