El projecte APRENDRE A TREBALLAR, finalista als Premis “La Caixa” a la Innovació Social 2016

19 juny 2017 Notícies
premi la caixa innovació social

L’objectiu primordial de la Fundació és la inclusió de persones en situació de vulnerabilitat al mercat laboral. Aquesta tasca social que desenvolupem ha estat distingida per l’Obra Social La Caixa amb el reconeixement com a finalista en els premis La Caixa a la Innovació Social 2016 pel projecte APRENDRE A TREBALLAR, seleccionat entre més de 800 projectes subvencionats per La Caixa a nivell estatal. Aquesta menció evidencia els mètodes innovadors que apliquem per transformar la vida de les persones. En el nostre cas, a través i gràcies a la formació: creiem en l’aprendre treballant!

Premis com aquest demostren que cada cop existeixen més iniciatives socials que posen en valor eines que esdevenen solucions per afrontar situacions complicades que viuen moltes més persones de les que imaginem a la nostra societat. D’aquesta manera, el Premi La Caixa a la Innovació Social 2016 pretén potenciar l’impacte de projectes com el que des de la Fundació duem a terme.

Al llarg del 2016, gràcies a les iniciatives socials finalistes dels premis, 320.000 persones que es troben en situacions difícils han rebut ajudes per a la millora personal i social, en forma d’oportunitats laborals o de suports de diferents menes. Per part de la Fundació, les oportunitats les generem a partir de la formació i estem convençuts de què totes aquestes persones a qui hem pogut acompanyar al llarg del seu itinerari tenen tots els ingredients per formar part del mercat laboral ordinari.

Estem molt contents d’obtenir mencions com aquesta per segon any consecutiu, mencions que ens donen aire i forces per continuar endavant dia rere dia amb l’afany i les ganes que ens caracteritzen!

 

premi la caixa innovacióVEURE TOTES LES NOVETATS