El Roser de Tarragona comença a desenvolupar-se

27 desembre 2021 Notícies

El Roser comença a ser una realitat a la ciutat de Tarragona. Fins ara, el treball d’aquest projecte social s’havia dut a terme a les oficines que es trobaven ubicades a l’antic hospital de Reus i fa uns pocs dies que els treballadors es van traslladar a les noves instal·lacions d’aquest Centre Social.

Tot i que ja va ser definit com un dels projectes socials més importants de la ciutat, durant els pròxims mesos encara serà més latent aquesta afirmació. Això és degut al fet que s’obriran la resta de serveis que ofereix El Roser, el servei d’alimentació (en el qual s’inclou el Menjador Social) i el Rebost Solidari. Ambdós serveis proporcionaran de forma temporal menjar, tant àpats cuinats com aliments frescos, a persones i famílies que tenen necessitats socials, creant una xarxa d’ajuda per a la seva subsistència.

Es tracta d’un projecte innovador, ja que a part dels serveis alimentaris, pròximament s’uniran els programes de gestió alimentaria, d’allotjament de persones en situació de vulnerabilitat social i el Pla Local d’Inclusió Social.

Aquest projecte s’està duent a terme gràcies al suport de l’Ajuntament de Tarragona, a la UTE ARADA i FITEI Alimentació Reus i a la Fundació Formació i Treball.VEURE TOTES LES NOVETATS