El voluntariat corporatiu: una aposta per la inclusió

21 febrer 2019 Notícies

Recordeu el nostre projecte PASSWORK? Des de Fundació Formació i Treball participem en la iniciativa “Noves Oportunitats”, liderada Fundació Adsis i la Fundació Exit, amb l’objectiu t’atendre a joves en situació de risc d’exclusió en procesos de formació i inserció laboral.

Un dels valors de la nostra actuació és la implicació del món empresarial a través del voluntariat corporatiu, fórmula que facilita la posterior inserció laboral dels nostres col·lectius. Mostra d’això és una de les últimes dinàmiques de treball realitzades pel grup: en aquest cas es tractava d’una masterclass de cerveses realitzada en col·laboració amb Estrella Damm a les instal·lacions de D’ins Escola – Restaurant. Sessions com aquestes neixen amb l’objectiu d’acostar al màxim la realitat de la formació al mercat laboral.

L’alumnat començarà molt aviat les seves pràctiques en les quals posarà a prova tant les seves habilitats com les seves competències d’acord al seu perfil. Els desitgem que tinguin una bona experiència! Aviat els veurem desenvolupant grans serveis de restauració!

El projecte Passwork compta amb el suport del Servei d’ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE)

 

                           Imagen relacionadaVEURE TOTES LES NOVETATS