Els clients de Bonpreu i Esclat donen 55.553€ a la Fundació Formació i Treball

07 setembre 2021 Notícies

Aquest passat mes d’agost, els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 320.918 donacions que han fet possible recaptar 55.553€ per a la Fundació Formació i Treball a través de l’Arrodoniment Solidari de Worldcoo.

L’import recaptat es destinarà a la Fundació Formació i Treball (FiT), una entitat dedicada a la formació i inserció laboral de persones en risc d’exclusió social, així com el lliurament de productes de primera necessitat per a famílies amb escassos recursos econòmics.

L’import recaptat afavorirà 30 joves tutelats o extutelats de les àrees de Barcelona i Tarragona, en el marc del projecte “No t’aturis, projecte de formació en alternança”. La iniciativa consisteix en oferir als nois i noies un únic projecte de formació que combina processos d’aprenentatge i d’experiència laboral. L’objectiu és assolir la integració sociolaboral d’aquest col·lectiu, mitjançant el desenvolupament d’un model que aplica noves metodologies didàctiques i que es desenvolupa mitjançant el desenvolupament d’itineraris individuals i grupals encaminats a assolir l’autonomia dels i les joves.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Cal recordar que des de molt fa molts anys Bon Preu col·labora amb la Fundació Formació i Treball, col·locant contenidors de recollida de roba usada en molts dels aparcament dels nostres establiments, contribuint d’aquesta manera a l’empleabilitat de  persones amb risc d’exclusió social i cobrint les necessitats de roba de famílies en situació de vulnerabilitat.VEURE TOTES LES NOVETATS