Els participants del POISES 2021 emprenen amb entusiasme la recerca activa de feina

18 juny 2021 Notícies

Des Formació i Treball participem de la mà de Càritas Espanyola en el repte comú pel foment de l’ocupació de persones en situació o risc d’exclusió social, dins el marc dels nombrosos programes en què col·laborem.

Durant el 2021, un total de 8 persones en risc d’exclusió han estat contractades a la nostra empresa d’inserció. Persones com Hèctor o Miguel han tingut l’oportunitat de créixer laboral i personalment als diferents tallers productius de l’entitat, gràcies al POISES i la millora en competències laborals, bàsiques i transversals que aquest els ha aportat.

És ara, que finalitzen els seus contractes d’inserció, quan Hèctor i Miguel emprenen amb energia i entusiasme la recerca activa d’ocupació, conscients dels seus objectius laborals i empoderats gràcies a tot un any de seguiment i formació. Són les dues primeres persones que finalitzen el contracte, però el seu itinerari i seguiment per part de la seva tècnica Maria continua, fins a aconseguir els èxits desitjats i que des de fa més de 15 anys continuem aconseguint gràcies al POISES – PROGRAMA OPERATIU D’INCLUSIÓ SOCIAL I ECONOMIA SOCIAL 2020-2023.

 VEURE TOTES LES NOVETATS