Els secrets de la cuina japonesa, indispensables per a professionals de l’hostaleria

26 juny 2017 Notícies
cuina japonesa monogràfic

Donem eines professionalitzadores als alumnes perquè esdevinguin professionals complets i preparats!

A qui no li agrada el menjar japonès? Et pots resistir a uns bons makis de salmó i alvocat? Conèixer la cuina japonesa és un dels grans valors afegits per a tots aquells candidats a treballar al món de l’hostaleria i la restauració. Seguint aquesta afirmació, des de la Fundació Formació i Treball hem organitzat un monogràfic dedicat a aprendre a cuinar menjar japonès. I la realitat ha superat les expectatives!

Arròs, verduretes, salmó i tonyina crus… Què hem de fer amb tot això? Pas a pas i cada cosa al seu temps. El cuiner Albert Sánchez ens ha ensenyat a crear markis i tempura de verdures. Encara que sembli un plat senzill, la seva execució ha de ser precisa i elaborada, de manera que s’han de seguir amb atenció unes pautes bàsiques. I així es com ho hem fet!

Però primer de tot cal situar-nos: com és la cultura culinària del Japó? Quins són els aliments estrella i com els cuinen? Quins són els secrets dels seus fogons i per què ha esdevingut una de les cultures culinàries més importants dels darrers anys? El monogràfic ha començat donant resposta a totes aquestes preguntes, de manera que quan hem entrat a la cuina, ja coneixíem perfectament les claus d’uns plats que han revolucionat el món de la cuina.

A continuació, hem bullit l’arròs i hem començat a tallar les verdures i el peix… Un cop ho hem deixat tot preparat, ha arribat l’acció de debò, perquè han entrat les algues a escena i amb molta cura hem començat a veure els primers fruits: uns makis amb una pinta de pel·lícula! Després, hem passat a descobrir la recepta de la tempura de verdures i el resultat ha estat impressionant.

L’Albert Sánchez ha volgut compartir els seus coneixements i habilitats amb nosaltres de forma altruista. És fascinant comptar amb persones que voluntàriament ens ajuden transmetent la seva expertise! Perquè quantes més coses sabem, més oportunitats tindrem de gaudir d’un futur professional digne!VEURE TOTES LES NOVETATS