Èxit d’inserció laboral del curs d’auxiliar de cuina que Formació i Treball ha portat a terme a Mont-roig del Camp

11 juliol 2022 Notícies

Bona part dels i les alumnes  del curs d’auxiliar de cuina que des de Fundació Formació i Treball s’ha desenvolupat al càmping Alannia els Prats (a la província de Tarragona), en el marc del programa Incorpora de la Fundació “La Caixa”, han assolit una inserció al mercat laboral. L’acció formativa ha compartit espai amb la formació d’auxiliar de restauració (auxiliar de cambrer), organitzada per  la Fundació Onada dins el mateix programa Incorpora.

El curs d’auxiliar de cuina, que s’ha desenvolupat en col·laboració amb el càmping Alannia Els Prats de Mont-roig del Camp i l’ajuntament d’aquest municipi del Baix Camp, ha finalitzat recentment amb un èxit d’inserció laboral dels i les alumnes. Concretament, 11 persones s’han inserit al mercat de treball mitjançant aquest curs dut a terme per part de Formació i Treball, d’un total de 15.

Aquesta acció formativa ha inclòs un bloc de competències tècniques, desenvolupades al càmping Alannia Els Prats; un apartat de competències transversals, portat a terme en espais municipals cedits per l’ajuntament de Mont-roig del Camp; i, per últim, les pràctiques en empresa que totes i tots han realitzat al mateix càmping, i que els ha permès aplicar els coneixements adquirits en un entorn real de mercat laboral. L’alumnat del curs d’auxiliar de restauració de la Fundació Onada, que també ha sigut exitós pel que fa a la inserció laboral, també ha fet pràctiques a les instal·lacions del càmping Alannia.

Aquest curs s’ha realitzat en el marc del programa Incorpora de la Fundació “La Caixa”, una iniciativa que té la finalitat de fomentar la inserció en el mercat de treball de persones en situació de vulnerabilitat.

 

 VEURE TOTES LES NOVETATS