Fem un pas endavant a Cornellà de Llobregat amb les noves oficines de Recibaix

12 juliol 2017 Notícies
recibaix inauguració

Des de la Fundació Formació i Treball celebrem cada una de les accions que demostren la consolidació de la nostra tasca social. En aquest cas, avui celebrem el creixement i solidesa de la Fundació Amiga al territori de Cornellà de Llobregat amb la inauguració de les noves oficines de l’empresa d’Inserció Recibaix, entitat del nostre grup.

Recibaix és un recurs laboral i social que dóna resposta a la necessitat de feina que envaeix el municipi de Cornellà de Llobregat i altres poblacions del Baix Llobregat. Les activitats que duu a terme Recibaix estan vinculades amb el medi ambient, el reciclatge i la recuperació de materials.

Fins a dia d’avui, Recibaix es trobava físicament en un espai cedit per l’Ajuntament de Cornellà a la Coordinadora Contra la Marginació. Amb l’ampliació i creixement de l’activitat de l’organització, hem inaugurat les instal·lacions del carrer Fèlix Justo Oliveras, 30, de Cornellà de Llobregat, fet que ens permet ampliar l’oferta de cursos i arribar a més gent que es trobi en una situació de vulnerabilitat social.

L’activitat que Recibaix realitza a la comarca del Baix Llobregat és cada cop més gran i aquest 2017 s’ha convertit en un any clau per a l’organització. Mostra d’això són les dades del primer trimestre de l’any, en què 122 persones han estat ateses i 18 han estat contractades en empreses ordinàries.

Una altra de les dades que traspua l’impacte que Recibaix està tenint a la zona és el número d’empreses col·laboradores que han acollit alumnes en pràctiques i/o han dut a terme contractacions de persones ateses. Fins a un total de 14 empreses diferents del Baix Llobregat han apostat per la inclusió perquè valoren la importància de la inserció de persones en situació de vulnerabilitat al mercat laboral ordinari.

Des de la Fundació Formació i Treball estem molt contents de veure que els objectius d’ajudar persones que es troben en una situació complexa s’assoleixen, que empoderem cada dia més persones i els ajudem a empènyer les portes d’un futur laboral digne. Continuem endavant!VEURE TOTES LES NOVETATS