Finalitza el curs de neteja del projecte “Gitan@s amb projectes, gitan@s amb futur”

27 juny 2022 Notícies

“Gitan@s amb projectes, gitan@s amb futur”, el projecte impulsat per la convocatòria de Projectes d’Inclusió Sociolaboral de la Fundació La Caixa i destinat al poble gitano del Camp de Tarragona, va finalitzar el passat dilluns 20 de juny el curs de neteja i desinfecció en oficines i locals. I aquest dimecres 22 de juny, el Conseller d’Ocupació de l’Ajuntament de Tarragona, el Sr. Manel Castaño, va fer l’entrega de certificats als 14 alumnes que han finalitzat el curs, a les oficines de Formació i Treball de Tarragona, situades al Carrer Apodaca, 12.

En aquesta formació de 80 hores de durada, han après diferents continguts repartits en 6 mòduls, relacionats amb el perfil professional de l’operari de neteja; els equipaments, materials productes i tècniques de neteja; el procediment de neteja de vidres; els principis bàsics i ambientals de la neteja i desinfecció o seguretat i higiene en el treball i prevenció de riscos laborals.

A continuació, algunes de les persones iniciaran les pràctiques no laborals en empreses col·laboradores i es procedirà a la prospecció d’empreses per a la seva inserció laboral. Esperem que continuï essent tot un èxit!VEURE TOTES LES NOVETATS