Formació i Treball aconsegueix 7.700€ a la 4a Setmana Solidària Mediolanum

16 novembre 2021 Notícies

La Fundació Formació i Treball ha rebut una donació de 7.738,20€, gràcies a la seva participació a la 4a Setmana Solidària Mediolanum, que es destinarà al projecte ‘Una habitació on somiar’, per moblar unes 50 habitacions infantils de famílies vulnerables. La recaptació s’ha fet gràcies a l’organització del Primer Torneig de Pàdel Solidari, impulsat per la Family Banker Maria Castañón.

Unes 40 persones han participat al torneig que s’ha realitzat amb la col·laboració del club Pàdel Barcelona – El Prat. Els assistents han pogut gaudir dels partits, els sortejos i la presència dels tennistes Àlex Corretja i Sergi Bruguera que han realitzat un partit d’exhibició al final de la competició. Per tancar la jornada s’ha repartit un pícnic entre les persones participants a càrrec de D’ins, el projecte alimentari de la Fundació Formació i Treball. L’acte ha comptat amb la col·laboració de Solan de Cabras i Lord Padel.

Gràcies a les donacions a través de la plataforma de donacions ‘Mi grano de arena’ i les realitzades durant la jornada de pàdel s’han recaptat més de 3.869,10€ que s’han convertit en 7.738,20€ gràcies al fet que la Delegació a Espanya de Fundación Mediolanum ha duplicat la donació aconseguida.

Amb la donació es podran comprar lots de mobles perquè els més petits gaudeixin d’una vida digna. ‘Una habitació on somiar’ és una iniciativa de Formació i Treball destinada a oferir mobiliari infantil a nens i nenes en situació de vulnerabilitat. L’entitat va atendre durant l’any 2020 unes 8.104 famílies amb menors a càrrec seu. La situació derivada per la Covid19 ha generat un augment continuat de famílies amb necessitats d’ajuda social. Moltes s’han trobat amb la necessitat de realitzar reagrupaments familiars, fet que suposa abandonar els seus domicilis per no disposar dels ingressos necessaris per poder mantenir els seus habitatges i sol·licitar ajuda a familiars o amistats per ser acollits a casa. Aquestes situacions límit són cada cop més freqüents i afecten els menors a càrrec de les famílies. Per això, amb aquesta iniciativa es vol ajudar a apaivagar aquesta situació oferint mobles infantils i preadolescents als nens i joves.VEURE TOTES LES NOVETATS