Formació i Treball i voluntaris/es de CaixaBank col·laboren en una sessió de voluntariat

11 gener 2023 Notícies

El passat mes de novembre, professionals de CaixaBank van col·laborar amb la Fundació Formació i Treball en unes sessions de voluntariat.

En aquest sentit, una de les entitats escollida per CaixaBank va ser la Fundació Formació i Treball. Els i les voluntàries can oferir a la Fundació els seus coneixements sobre cerca de feina per als usuaris i usuàries d’un dels projectes de la Fundació. Així doncs, els voluntaris van realitzar sessions formatives sobre com millorar les habilitats en una entrevista de feina, sobre com potenciar els perfils de Linkedin o sobre com reconèixer la importància de la marca personal en un procés de selecció.

Les activitats impartides van tenir tant contingut teòric com pràctic. En la primera part de la sessió grupal es van donar tips sobre com generar un impacte positiu durant un procés de selecció. En aquest cas, va participar una tècnica de Recursos Humans de CaixaBank. Posteriorment, es va realitzar un Role Playing d’entrevista de feina, on els i les participants van poder practicar una entrevista laboral a través d’una situació simulada molt semblant a la real.

Finalment els i les participants van poder gaudir d’una serie de tips per millorar el seu perfil professional a Linkedin, com a eina clau per la cerca de feina i per millorar la xarxa de contactes.VEURE TOTES LES NOVETATS