Formació i Treball participa en la recollida de més de 500kg de brossa a Olivella

09 maig 2022 Garraf

En el marc del Clean Up Day Europeu, la Fundació Formació i Treball ha participat en una recollida de brossa al municipi d’Olivella, a la comarca del Garraf, on també han participat l’Ajuntament d’Olivella i altres entitats conscienciades amb el mediambient i la sostenibilitat.

El Clean Up Day és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de manera incontrolada a la natura. D’altra banda, aquesta acció serveix per promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment al medi natural.

En aquest context, el dia 7 de maig a partir de les 9 del matí, es va organitzar una neteja a l’entorn natural d’Olivella amb la col·laboració de la Fundació Formació i Treball, on es van recollir fins a 520kg de residus abocats il·legalment a la natura. La campanya s’ha realitzat a la resta del territori català entre el 6 i de 8 de maig i s’han fet pràcticament 700 accions de neteja a 40 comarques d’arreu del territori català.VEURE TOTES LES NOVETATS