Formació i Treball tanca la seva primera edició de formació TIC’s per a participants del Làbora

11 desembre 2021 Notícies

 

La Fundació Formació i Treball col·labora amb el Programa Làbora des de 2016 com a entitat formadora mitjançant concurs. El 2021, per primera vegada, la Fundació ha impartit cursos en l’àmbit de les noves tecnologies ampliant així el ventall d’aprenentatges que es poden oferir des de la Fundació, en el marc del programa de l’Ajuntament de Barcelona. 

Entre els mesos d’octubre, novembre i desembre d’aquest darrer any, s’han dut a terme a l’entitat dues accions formatives d’iniciació i aplicacions mòbils per a la recerca de feina. Aquestes formacions, enfocades a la millora de l’ocupabilitat a través de l’adquisició de competències digitals bàsiques, han comptat amb 75 hores lectives cadascuna de continguts teòric-pràctics. Hi han participat un total de 24 persones: 16 dones (67%) i 8 homes (33%) derivades del Programa Làbora. D’aquestes, 20 han finalitzat amb aprofitament i 2 persones han trobat feina en el transcurs de l’acció formativa. 

Així, les persones participants han pogut adquirir coneixements i aprofundir en continguts com la tecnologia digital, l’ús de l’ordinador i del sistema operatiu, la navegació, la comunicació en el mon digital, el tractament de la informació escrita, les aplicacions mòbils i la recerca de feina. 

L’experiència ha estat molt positiva i la Fundació ja ha tornat a presentar dues accions més en el concurs 2022 tot esperant poder repetir la col·laboració. 

 

        VEURE TOTES LES NOVETATS