Formació per a persones aturades de llarga durada majors de 30 anys

14 juny 2017 Notícies
formació persones aturades

Tens més de 30 anys i fa més de 12 mesos que no tens feina? Tenim una formació feta per a tu. Es tracta de cursos d’auxiliar de cambrer/a de bar i sala, cambrer/a de pisos, auxiliar de cuina i dependent/a de producte fresc que es destinen a persones aturades de llarga durada que necessiten un itinerari individualitzat i la possibilitat de realitzar formació capacitadora en oficis.

Aquesta formació té dos àmbits territorials d’aplicació: Tarragona i Sant Adrià del Besòs. Pel que fa a la formació que es realitzarà a l’àrea de Tarragona, s’oferiran cursos d’auxiliar de cambrer/a de bar i sala i cambrer/a de pisos; mentre que a Sant Adrià del Besòs la formació estarà encaminada a auxiliar de cuina i dependent/a de producte fresc.

La Fundació Intermèdia a Tarragona és l’encarregada de gestionar aquest programa d’orientació sociolaboral promogut econòmicament pel Servei d’Ocupació de Catalunya, mentre que a Sant Adrià del Besòs, Intermèdia duu a terme la gestió del curs d’auxiliar de cuina, i la Fundació Pere Tarrés s’encarrega d’administrar el curs de dependent/a de producte fresc. En aquest cas, des de la Fundació Formació i Treball ens fem càrrec de la formació en si d’aquests cursos capacitadors.

Si reuneixes els requisits per a aquesta formació, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres perquè aquesta pot ser una gran oportunitat de tornar a entrar al mercat laboral. A més, a través d’aquesta formació adquiriràs noves habilitats i capacitats que afegiràs al teu currículum personal i professional. Ha arribat el moment del canvi, no deixis escapar aquest tren! 

Si estàs interessat/da, omple el formulari ‘Vull fer un curs!

 

        

   VEURE TOTES LES NOVETATS