Formació i Treball aposta per una Campanya de la Dona 2021 amb un nou format més integrador i compromès durant tot el mes de març

22 març 2021 Notícies

La Fundació Formació i Treball reivindica els drets i les llibertats de totes les dones del món durant tot el mes de març a través de la Campanya de la Dona 2021. Un nou concepte de campanya integral que sota el lema #inclusióésigualtat presenta dones i projectes que fan possible el canvi.

Al llarg del mes col·laboren usuàries de l’entitat que han volgut explicar la seva història personal així com organitzacions del territori que treballen per la inclusió real de la dona, les quals han explicat els projectes que desenvolupen. Entre totes donen forma a una campanya que convida a la reflexió sobre els canvis que encara queden per realitzar.

A través de vídeos, podcast, articles i entrevistes s’han tractat d’una manera polièdrica problemàtiques com la violència masclista, la falta de figures femenines en l’àmbit de la tecnologia o la conciliació en l’àmbit familiar.

Per dur a terme la campanya s’han visibilitzat programes en els quals participa Formació i Treball com “Avancem Juntes“, “Fem Tech” o “Aprop“, així com el d’altres organitzacions del territori que desenvolupen actualment projectes dirigits a la dona, entre ells: FACTORIA F5, Fundació SORLI, i DONA KOLORS.

Per reforçar la missió, Formació i Treball ha dissenyat una imatge de campanya que al llarg del mes ha tingut una funció divulgativa i de sensibilització a través dels canals de xarxes socials dels quals disposa, aportant dades i estadístiques reals sobre la situació de la dona el 2021.

 

 VEURE TOTES LES NOVETATS