Formació i Treball exemple de bones practiques com a eina d’inclusió social

15 octubre 2018 Notícies

La nostra empresa d’inserció i la seva incidència a la ciutat de Tarragona ha estat seleccionada com exemple de bones practiques per il·lustrar els bons resultats del treball en xarxa entre l’administració publica i les empreses d’inserció.

La Directora de la delegació de Tarragona i dels programes d’Acció Social de la Fundació, Marina Arnau, juntament amb la responsable de serveis socials de l’Ajuntament de Tarragona, Patricia Velilla, van ser les encarregades d’exposar aquesta experiència.

El marc va ser la jornada “El contracte reservat: Una eina d’inclusió social” organitzada per: FEICAT (Federació d’Empreses d’Inserció de Catalunya),  AEES DINCAT (Associació Empresarial d’Economia Social) i ACM (Associació Catalana de Municipis) que durant aquest més ha estat celebrant-se per les diferents províncies catalanes.

Unes jornades que van néixer amb l’objectiu de donar a conèixer i fomentar els contractes reservats, una forma de contractació pública que, sense cap cost afegit, facilita la inclusió social o l’accés al mercat laboral a persones en situació de vulnerabilitat.VEURE TOTES LES NOVETATS