Formacio i Treball i Habitat 3 juntes per la inclusió sociolaboral

17 octubre 2019 Notícies

L’objectiu de l’aliança entre Habitat 3 i la nostra Fundació és el de treballar unides per un projecte que promou la contractació de persones en situació de vulnerabilitat facilitant així la seva inclusió i el llibre accés al món laboral ordinari.

“Inserthabitat” és un projecte en col·laboració entre Formació i Treball i Fundació Habitat3, gestora d’habitatge social per facilitar als col·lectius més vulnerables, especialment dones monoparentals, disposar d’un habitatge digne.

Aquest projecte, en el seu primer semestre de funcionament, ha atès 52 persones (més d’un 60% d’aquestes són dones) assolint un 40% d’insercions laborals.

Habitat 3 és una entitat del tercer sector que treballa en xarxa facilitant-los habitatge de lloguer social perquè hi puguin anar a viure les persones que atenen. També per què puguin dur a terme els seus projectes d’inclusió, mitjançant la inclusió residencial. A més gestionem habitatges de lloguer social per encàrrec d’entitats socials, assegurant-ne el bon ús i la bona convivència amb la comunitat.

El projecte, iniciat a l’abril d’aquest any, consisteix en impulsar un servei d’acompanyament integral d’inserció sociolaboral, adreçat a les persones residents als seus habitatges, en el que Formació i Treball desplega els seus recursos i expertesa.

D’aquesta manera Habitat 3 i Formació i Treball sumem accions col·laboratius per poder oferir millors oportunitats laborals d’una manera més clara i transparent.

 

                        VEURE TOTES LES NOVETATS