Formació i Treball i Job Today: una aliança que podria allargar-se en el temps

30 abril 2019 Notícies

Per primera vegada, Job Today i la Fundació Formació i Treball han impartit una jornada sota el nom  ‘Job Today per a la recerca de feina’ a col·lectius majors de 45 anys per inserir-los al món laboral. L’objectiu d’aquesta iniciativa, dins del marc del programa Impulsa’t – Activa’t en la recerca és lluitar per l’empoderament i la dignificació de col·lectius amb dificultats d’accés al mercat laboral i de potenciar una sinergia natural.

Durant la jornada, Ferran Pérez, Head of Customer Success de Job Today, ha explicat el funcionament de plataformes d’ocupació digitals com Job Today i els innombrables beneficis que poden aportar a persones en recerca de feina de qualsevol edat. Es tracta d’un contacte directe i immediat amb els ocupadors amb la possibilitat de filtrar d’acord amb diferents categories com l’extensió de la jornada laboral.

La innovació la portem a terme en el procés de la millora de les habilitats i competències d’aquest col·lectiu vulnerable, a partir de formacions d’aprofundiment tècnic-professional. Una vegada més, apostem pel desenvolupament d’accions per intensificar la intermediació laboral i aconseguir una inserció de qualitat.

Polina Montano, cofundadora de Job Today, va assegurar que aquesta plataforma està compromesa al 100% amb la creació d’ocupació per a tothom, sense excepció, i el seu principal objectiu és precisament garantir una oportunitat de treball de manera accessible i fiable. Aquesta col·laboració pretén ser l’inici d’una aliança que podria allargar-se en el temps amb l’objectiu d’apropar Job Today a persones de qualsevol edat i amb diversitat de preferències en la recerca de feina.

Impulsa’t – Activa’t en la recerca és un projecte pioner en col·laboració amb la Diputació de Barcelona d’acompanyament intensiu personalitzat i de millora en l’ocupació dels participants dels projectes de la nostra Fundació i d’entitats col·laboratives. En aquest sentit permet que les persones facin el salt al món laboral en condicions que promoguin la igualtat social.

En particular, el nostre director de la Fundació, Albert Alberichremarca “l’important paper de la transformació digital i la incorporació de les eines 4.0 en el procés de recerca de feina, no només per als col·lectius que atenem sinó per als tècnics que els acompanyen en aquest procés d’inserció laboral.”

Formació i Treball    Resultado de imagen de job today       Diputació de BarcelonaVEURE TOTES LES NOVETATS