Formació i Treball participa en el laboratori d’idees de Foment del Treball

19 març 2019 Notícies

Des d’aquest març formem part del nou laboratori d’idees obert, un think tank, realitzat dins el marc del “capitalisme i del paper que juguen els empresaris com a generadors de riquesa i de benestar social” impulsat per Foment del Treball Nacional i dirigit pel seu nou director Jordi Alberich.

Aquest laboratori d’idees, iniciativa pionera en l’àmbit de les patronals catalanes intentarà debatre i detectar els avenços i estratègies empresarials pel que fa a la visió de Catalunya al 2030. La incorporació de Formació i Treball, a través del nostre director, Albert Alberich, permetrà mantenir activa la visió del teixit social dins del laboratori.

Hi ha hagut altres incorporacions de diversos fronts polítics i d’empreses i entitats socials com: el cas de Jordi Hereu, exalcalde socialista de Barcelona, ​​exparlamentari i exdelegat de la Generalitat a Madrid (actual president de Identicity Consulting) Jordi Casas (actual director del gabinet de Sánchez Llibre), els empresaris Daniel Fernández, president d’Edhasa; Belén Marrón, consellera de Transmaber; i Ernesto Poveda, d’Icasa Grup.

També hi ha el president de la Borsa de Barcelona, ​​Joan Hortalà; el professor José Maria Gay de Liébana; la cineasta Rosa Vergés; i Albert Alberich, director general de la nostra Fundació Formació i Treball.

En concret, es preveu que el think tank aglutini unes 25 persones i el seu treball servirà per orientar a Foment i al seus afiliats de forma interna.

 

 

 VEURE TOTES LES NOVETATS