Formacions a mida amb valor afegit

25 abril 2018 Notícies

La nostra missió és clara: la inclusió de persones en risc d’exclusió social al mercat laboral. Però som conscients que sortir d’una situació de vulnerabilitat no és una tasca senzilla. Això sí, en coneixem el secret: la formació. Sota aquesta premissa oferim cursos i monogràfics que neixen amb la voluntat de dotar d’aptituds totes aquelles persones que desitgen formar part del mercat laboral ordinari i, com en aquest cas, formacions a mida.

D’aquesta manera, i a través del programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa”, a Formació i Treball hem encetat una col·laboració amb Optima Facility a Salou per realitzar un curs a mida de Neteja i Supervisió en hotels de luxe.  A més, la formació compta amb un valor afegit: els speed datings amb l’empresari Aleix Vives. Aquest ex-treballador de banca col·labora amb la Fundació des de fa molts anys fent suport i assessorament a les formacions. En aquest cas, Vives imparteix una xerrada comentant quines són les qualitats i aptituds que espera una empresa dels treballadors i treballadores; i realitzant entrevistes personalitzades amb els alumnes.

Aquests cursos tenen una durada de 300 hores repartides en 3 mesos, de les quals 200 són de formació teorico-tècnica i 100 de pràctiques a l’empresa. Dins la formació es treballen conceptes transversals com el treball en equip, l’assertivitat o la comunicació.

Formacions d’aquesta mena són les responsables de què els nostres alumnes aconsegueixin els desitjats contractes laborals un cop han finalitzat els seus itineraris, decisius per al futur tots ells. Com més coses sabem, més oportunitats tenim de gaudir d’un futur laboral digne. Apostem per la inclusió formant grans professionals!VEURE TOTES LES NOVETATS