Formem persones, generem oportunitats!

01 febrer 2019 Notícies

Des de la Fundació impulsem el projecte PASSWORK, “Noves oportunitats”, iniciativa liderada per la Fundació Adsis i la Fundació Exit que ha estat dissenyada amb la finalitat d’expandir un model d’atenció sociolaboral per a joves en situació de risc d’exclusió; és per aquest motiu que contínuament està implementant noves formacions que aposten per la inclusió i la inserció laboral a llocs d’ocupació estables en el temps.

En aquest cas, la formació impulsada per Formació i Treball és com Auxiliar de Cambrer/a, amb l’objectiu d’atorgar un certificat de professionalitat en Operacions bàsiques de restaurant i bar. La finalitat prioritària d’aquest itinerari és assolir l’assistència en el servei de restauració i bar, així com en la preparació i presentació de begudes senzilles i menjars ràpids. A més d’això, l’alumnat també rep una orientació i acompanyament personalitzat pel tutor de l’acció formativa.

Amb l’objectiu d’apropar al màxim la realitat de la formació al mercat, compartim fotografia d’una de les darreres dinàmiques de treball realitzades pel grup; en aquest cas es tractava de la preparació íntegra d’un servei de restauració de D’ins Escola – Restaurant.

Molts ànims companys! Aviat un veurem desenvolupant grans serveis de càtering!

 

El projecte Passwork compta amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE) 

              LogoVEURE TOTES LES NOVETATS