“Gitan@s amb projectes, gitan@s amb futur” tanca amb un gran èxit la seva primera formació!

25 març 2022 Notícies

El projecte destinat al poble gitano del Camp de Tarragona va realitzar la setmana passada un curs de carretoners a les instal·lacions d’Aula Formaplus de Reus. En aquesta formació van aprendre a utilitzar quatre tipus de carretons elevadors diferents: frontal, retràctil, transpaleta elèctrica i apilador.

Per a poder aprendre el seu funcionament van fer una primera part teòrica de la qual es van examinar més tard. Després de l’examen teòric, van realitzar una part pràctica en la qual havien d’aprendre a utilitzar els diferents tipus de carretons de forma correcta i, després de diverses hores d’aprenentatge, van procedir a realitzar una prova per avaluar tot allò que havien après. En total van participar 17 persones del col·lectiu gitano i totes elles van aconseguir aprovar la formació, aconseguint un 100% d’èxit. Esperem que la següent formació, destinada a la neteja, pugui ser igual d’exitosa que aquesta.

Gitan@s amb projectes, Gitan@s amb futur” és un projecte que es troba dins del marc de la convocatòria Projectes d’Inclusió Sociolaboral de la Fundació “la Caixa”. En aquest projecte es realitzen itineraris personalitzats d’orientació i inserció sociolaboral dirigits al poble gitano del Camp de Tarragona.

 VEURE TOTES LES NOVETATS