Gràcies per ajudar-nos en aquesta crisi sociosanitària

31 juliol 2020 Cornellà de Llobregat

Els mesos de març, abril i maig de 2020 han estat una prova de foc col·lectiva. L’esclat de la crisi sociosanitària va venir amb un decret d’estat d’alarma. La comprensió del que això significava va arribar amb la vivència de cada dia que passava. Han estat dies d’una intensitat frenètica, igual que el ritme a què responien les organitzacions i les empreses que han estat al costat de la Fundació. Us donem les gràcies per haver-nos ajudat a acompanyar les persones més desprotegides, a garantir-los un plat a taula, a sostenir l’allau de l’emergència social que encara dura. 

Aquest estiu i els propers ens enrecordarem de totes vosaltres. Quan anem a comprar un gelat triarem un de Nestlé, quan ens preparem per fer una barbacoa triarem la carn del Bonarea i el vermut el farem amb conserves Dani i per beure aigües de Damm i Coca Cola. Quan ens toqui fer la compra setmanal anirem al Mercadona, al Consum, al Mercat Central de Tarragona i a Fragadis; o la farem online a Caprabo E-Commerce. Els formatges triarem d’Arcasa, Mil Queso o Iberconseil, amb els iogurts serem fidels a Danone, per fer sopes sempre triarem Aneto i Gallina Blanca. Per preparar un bon bacallà amb xamfaina triarem el peix de Pescanova, les cebes i patates de Torribas. A l’hora d’esmorzar endolçarem els nostres cafès amb el sucre d’ACOR i Cafés Novell, acompanyat amb torrades amb les mermelades de Can Bech i unes sabroses peces de fruita de Servifruit mentre llegim La Vanguardia. Per berenar prendrem Cacaolat ben fresc i dolços de Monbake i els amants del salat el prendran amb un entrepà fet amb pa d’Europastry i amb embotits Monells o Patés La Piara. Si sortim a menjar fora, ho farem a algun dels restaurants del Grupo El Reloj. Quan el turisme arrenqui amb força visitarem i recomanarem els hotels de Barcelona i la seva àrea metropolitana, com l’Hotel Arc la Rambla, l’Hotel Catalonia Diagonal, l’Hotel H10, l’Hotel Hesperia Sant Just, l’Hotel Hesperia Tower, l’Hotel Renaissance, l’Hotel Royal Passeig de Gràcia, l’Hotel Royal Ramblas, l’Hotel Vincci Mae, al Room Mate, al Soho House i Hoteles Gargallo.

I tot ho farem amb un somriure, que la mascareta no ens deixarà mostrar però que es veurà a través dels nostres ulls, en una mirada plena d’agraïment.

Gràcies a totes

ACOR, Aneto, Arcasa, Banc dels Aliments, Banco Farmacéutico, Bonarea, Bonpreu, Borges, Cacaolat, Cafés Novell, Can Bech, Caprabo E-Commerce,Càritas Barcelona, Cáritas Española, Coca-Cola, Col·legi Mary Ward, Consum, Damm, Dani, Danone, Grupo El Reloj, Embotits Monells, Europastry, Fragadis, Gallina Blanca,  Grupo Tesi, Hotel Arc la Rambla, Hotel Catalonia Diagonal, Hotel H10, Hotel Hesperia Sant Just,  Hotel Hesperia Tower, Hotel Renaissance, Hotel Royal Passeig de Gràcia, Hotel Royal Ramblas, Hotel Vincci Mae, Hoteles Gargallo, Iberconseil, Iogurteria Danone, Mercadona, Mercat Central de Tarragona, Mil Queso, Monbake, Nestlé, NH DIAGONAL, Patés la Piara, Pescanova, Pronokal, Room Mate, Rotary Club Barcelona Millenium, Sandwichez, Servifruit, Soco Poble Nou, Soho House, Team CPM, Torribas, Turris y Ugot Bruncherie.VEURE TOTES LES NOVETATS