Hem reformat el menjador de Taula Amiga!

22 desembre 2021 Notícies

El passat mes de novembre vam obrir el nostre menjador social TAULA AMIGA a Tarragona. Durant el temps que ha estat tancat per culpa de la pandèmia, hem aprofitat per millorar el menjador.

Entre aquestes millores es troben la renovació d’electrodomèstics (forn, rentavaixelles, neveres…) i mobiliari nou (taules, cadires, quadres), obres en el menjador com una cuina nova, una pica i una cafetera, i molt més. Totes aquestes millores han sigut possibles gràcies al suport de l’Ajuntament de Tarragona, el Departament d’Igualtat i Feminismes i el Departament de Drets Socials; i permetran que els beneficiaris que acudeixen al menjador gaudeixin d’un bon servei de qualitat i digne a aquestes persones sense llar.

I hem tornat a arrencar el projecte de l’hort urbà. Actualment, hi ha tres entitats que utilitzen aquest espai per realitzar les seves intervencions socioeducatives. Aquestes entitats treballen amb joves tutelats i extutelats, així com amb persones amb discapacitat intel·lectual. Aquestes aliances fan enfortir el nostre projecte comunitari a la ciutat de Tarragona i crear un gran teixit social a partir del menjador social.

Aquesta reforma ha comptat amb el suport del Departament de Drets Socials, amb càrrec a l’assignació del 0,7% de l’IRPF.VEURE TOTES LES NOVETATS