Homenatge al Voluntariat de l’Experiència

25 novembre 2018 Notícies

El passat setembre vam viure un dels moments més emocionants d’aquests anys quan vam celebrar la Festa del Voluntariat. Aquesta trobada, any rere any, posa de relleu la feina, el recolzament i la contribució del voluntariat a la missió de la Fundació, però enguany, amb motiu de la commemoració del nostre 25è aniversari, hem volgut que tingués un toc més personal.

La sessió va començar amb una visita guiada pels tallers i activitats de la Fundació (a la seu principal del Llull), però a diferència d’altres anys, la visita i el relat el definien ells. Inserció, Tria de Roba, Botigues, Manteniment, Informàtica, Comunicació, Cura de Roba, Administració, Bici Amiga, D’ins Escola – Campus, entre d’altres, van ser algunes de les parades. Durant la ruta, les persones voluntàries ens van explicar què feien i quina era la seva aportació a la missió.

La ruta va finalitzar amb un dinar realitzat pels companys de D’ins, Escola – Restaurant – Catering. Aquest àpat de germanor va servir per destacar l’aportació del voluntariat a les persones que acompanyen a través de la veu dels seus referents. Durant el dinar, el president, Àngel Cànovas, va agrair públicament la important tasca del voluntariat, i el director general, Albert Alberich, va presentar les activitats realitzades i previstes en el marc del 25è aniversari amb la projecció i presentació del vídeo dels 25 anys de la Fundació.

El moment de les postres i del cafè, com a cloenda del dinar, va donar peu a la sorpresa de la jornada: la presentació d’un vídeo de reconeixement elaborat a partir dels referents del voluntariat com homenatge al seu suport.

La festa va concloure amb un petit detall que es va entregar als assistents.VEURE TOTES LES NOVETATS