IKEA dona 220 lots nadalencs a la Fundació!

10 gener 2022 Notícies

La nostra col·laboració amb IKEA continua creixent durant Nadal. Fa unes setmanes us informàvem sobre l’acord que vam arribar juntament amb IKEA i Cáritas Valls per crear “verdadores hogares” i amb l’arribada de Nadal aquesta relació s’ha enfortit i ha sigut creixent.

Per part d’IKEA ens han lliurat 220 lots nadalencs que estan compostos per diferents entrants i per un plat principal amb dues opcions diferents: salmó amb ragú o codillo. Tot aquest menjar ha sigut lliurat als nostres centres de Badalona, Hospitalet i Sabadell i ha anat destinat a diferents projectes socials, des de infants, fins a gent gran i persones usuàries dels nostres menjadors socials, arribant a atendre fins a 560 persones gràcies a la gran quantitat d’aliments que hi havia als lots.

Però, abans de donar-li a aquestes persones, aquest dinar ha passat per les cuines de D’ins on el nostre personal s’ha encarregat de cuinar-les per tenir-ho tot a punt. Així, entre tots continuem teixint una gran xarxa d’acompanyament per aquelles persones que més necessiten la nostra ajuda.VEURE TOTES LES NOVETATS