Iniciem el projecte ESAL

25 maig 2023 Projectes

La Fundació Formació i Treball ha iniciat un cop més el projecte ESAL, promogut pel SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya). El projecte subvenciona 8 contractes a jornada complerta durant tot un any.

Aquests contractes estan dirigits a persones en risc d’exclusió social. Més concretament a persones aturades de llarga duració, a dones i al col·lectiu trans. Enguany els i les participants formen part dels dos primers col·lectius: aturats i aturades de llarga durada i dones. El projecte subvenciona els 8 contractes i les hores d’acompanyament que realitza la persona tècnica d’inserció.

L’objectiu del projecte ESAL és que els i les participants puguin reactivar la seva vida laboral, i alhora, puguin millorar la seva ocupabilitat i realitzar una formació competencial i professional. Les 8 persones també ampliaran les seves competències tècniques desenvolupant tasques a diferents sectors, segons el seu objectiu laboral: neteja, auxiliar de cuina, recepció, transport, botiga, manteniment i manipulador tèxtil.

Un cop finalitzin el programa s’espera que les persones que hagin adquirit les competències i les eines necessàries per continuar la seva cerca laboral i la seva posterior inserció a l’empresa ordinària. No obstant això, Formació i Treball els continuarà acompanyant en aquesta cerca fins a aconseguir la inserció laboral.

Promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya Executada per: Formació i Treball, Fundació Privada Finançada per: Servei d’Ocupació de Catalunya.VEURE TOTES LES NOVETATS