Iniciem el projecte POISES amb la col·laboració de Cáritas

27 març 2023 Projectes

La Fundació Formació i Treball amb la col·laboració de Càritas Espanyola inicien el projecte POISES, Programa Operatiu d’Inclusió Social i Economia Social 2020-2023 amb la intenció de crear ocupació de persones en situació o risc d’exclusió social, entre d’altres programes amb els quals col·laboren les dues entitats. En aquest sentit, durant el 2023 s’aconseguirà contractar a 7 persones en situació o risc de vulnerabilitat.

Mitjançant aquest projecte i a través del contracte d’inserció, s’ofereix una oportunitat laboral amb l’acompanyament d’una persona tècnica que pugui orientar l’itinerari de la persona participant. D’aquesta manera es busca afavorir l’adquisició i millora dels hàbits laborals i transversals d’aquestes persones que es troben en situació o risc d’exclusió social. L’objectiu del projecte és el de millorar l’ocupabilitat d’aquestes persones i facilitar així la seva incorporació al mercat laboral ordinari.

Aquestes 7 persones derivades de Cáritas, amb el seu pas per l’empresa d’inserció, tindran l’oportunitat de millorar els seus projectes vitals i de futur, i s’espera que puguin aprofitar l’itinerari i acompanyar-los, des de Formació i Treball, en aquest camí d’oportunitats i il·lusió.

 VEURE TOTES LES NOVETATS