Iniciem l’entrega d’aliments frescos a famílies del projecte Alimentem Somriures

16 març 2017 Notícies
alimentem somriures

Avui comença el repartiment de les bosses d’aliments frescos a famílies de l’Eix Besòs (Besòs-Maresme, Verneda-La Pau, Bon Pastor i Baró de Viver). Des d’ara i fins a la segona setmana del mes de juliol, diverses famílies amb necessitats nutricionals rebran setmanalment aliments frescos per tal que infants, adolescents i els altres membres de la família puguin elaborar els àpats en els seus domicilis i reforçar la seva dieta nutricional.

Sota el títol Alimentem Somriures, el projecte pretén millorar la qualitat de vida dels menors en situació o en risc d’exclusió social que formen part de les 60 famílies ateses pel projecte. D’aquesta manera, els nens i nenes de l’Eix Besòs tindran consciència, a través de les seves famílies, de com elaborar una dieta equilibrada utilitzant les bosses d’aliments que seran entregades.

Fins al juliol, es realitzaran aproximadament 1.080 entregues. L’objectiu és atendre persones i sensibilitzar-les de la necessitat d’una alimentació digna i equilibrada. Per aquest motiu, el projecte comptarà amb l’organització d’activitats divulgatives, entre xerrades, tallers i campanyes.

Gràcies a la col·laboració de diferents empreses amigues, Alimentem Somriures és avui una realitat. Es tracta d’un projecte nascut de la Fundació Formació i Treball en coproducció amb l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa, i que s’emmarca dins dels Plans d’Ocupació.

 

      VEURE TOTES LES NOVETATS