Joguines per començar l’any nou! Una col·laboració entre UPS i la Fundació Amiga

20 desembre 2017 Notícies

El Nadal ja és aquí i la part més màgica arribarà el 6 de gener amb el repartiment de joguines per tots els nens i nenes d’arreu del país. Aquest any, l’empresa de transport UPS torna a organitzar una recollida de joguines per fer possible, junt amb la Fundació Formació i Treball, que la màgia arribi a totes les llars.

UPS ha impulsa la campanya Unidos por sonrisas i ha animat els seus treballadors i treballadores així com els seus clients a col·laborar a través de la donació de joguines en diferents punts de recollida. Aquests punts es troben en zones on treballen i viuen empleats d’UPS per facilitar la participació. D’aquesta manera també es genera un impacte en les comunitats on l’empresa desenvolupa els seus serveis.

Des de la Fundació Amiga recollirem i lliurarem aquestes joguines a través del nostre Programa d’Entrega Social. Totes elles seran repartides a famílies amb greus dificultats econòmiques i socials. Esperem que aquesta cooperació segueixi donant fruits en els pròxims anys.

Ens agradarà molt inaugurar el 2018 alineats amb les nostres accions: donar un segon ús a les joguines, treballar per la dignitat de les persones i donar una gran alegria als petits de moltes cases!

Aquesta activitat s’emmarca dins del programa d’Entrega Social (iniciativa que compta amb el suport de de l’Ajuntament de Barcelona). 

 VEURE TOTES LES NOVETATS