Joguines per començar l’any nou! Una col·laboració entre UPS i la Fundació Amiga

20 December 2017 Notícies

El Nadal ja és aquí i la part més màgica arribarà el 6 de gener amb el repartiment de joguines per tots els nens i nenes d’arreu del país. Aquest any, l’empresa de transport UPS torna a organitzar una recollida de joguines per fer possible, junt amb la Fundació Formació i Treball, que la màgia arribi a totes les llars.

UPS ha impulsa la campanya Unidos por sonrisas i ha animat els seus treballadors i treballadores així com els seus clients a col·laborar a través de la donació de joguines en diferents punts de recollida. Aquests punts es troben en zones on treballen i viuen empleats d’UPS per facilitar la participació. D’aquesta manera també es genera un impacte en les comunitats on l’empresa desenvolupa els seus serveis.

Des de la Fundació Amiga recollirem i lliurarem aquestes joguines a través del nostre Programa d’Entrega Social. Totes elles seran repartides a famílies amb greus dificultats econòmiques i socials. Esperem que aquesta cooperació segueixi donant fruits en els pròxims anys.

Ens agradarà molt inaugurar el 2018 alineats amb les nostres accions: donar un segon ús a les joguines, treballar per la dignitat de les persones i donar una gran alegria als petits de moltes cases!VEURE TOTES LES NOVETATS