Joves del projecte Formació en Alternança es formen a l’escola d’hosteleria D’ins

28 juny 2022 Notícies

A finals de maig va finalitzar el curs de cuina realitzat en el marc del projecte “No t’aturis – formació en alternança”. El i les joves que van escollir l’itinerari en l’àmbit de l’hostaleria s’han format durant quatre mesos a l’aula-cuina de l’Escola-Restaurant D’ins.

L’alumnat ha après a preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir a la preparació d’elaboracions més complexes, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d’aliments. També, durant tot el curs, han comptat amb un acompanyament tutorial individualitzat, que ha permès treballar amb cada jove per donar suport al seu itinerari personal.

A més, s’han dut a terme diverses activitats complementàries: visita al mercat de la Boqueria, taller “Xocolating” al Museu de la Xocolata de Barcelona, visita a les cuines de l’hotel Hilton, una càpsula formativa en servei de sala i una visita guiada per conèixer el Moll de pescadors de la ciutat.

El curs ha estat possible gràcies al finançament de la Fundació MUTUA MADRILEÑA, en el marc de la X Convocatòria d’Ajuts a l’Acció Social que aquesta Entitat ha concedit el 2022. Amb aquest suport, joves en risc d’exclusió social disposen de més eines per encarar el seu futur.

Mira el vídeo del concurs en què van participar els i les alumnes!

 

 

             VEURE TOTES LES NOVETATS