La balança positiva del 2017: els Programes d’Entrega Social.

04 gener 2018 Notícies

Acabem d’encetar un nou any i ens agradaria posar en valor la tasca que la Fundació Amiga ha fet a través dels Programes d’Entrega Social (PES) l’any 2017. Fa més de dues dècades que treballem per millorar la vida de persones i famílies amb pocs recursos econòmics gràcies a l’entrega d’articles imprescindibles per a la vida diària.

A mes de setembre de l’any 2017 hem fet més de 4.325 entregues de productes que tenien un valor total de més de 385.317 euros. Hem atès gairebé 3.000 famílies que havien estat derivades de Serveis Socials d’Ajuntaments de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, (l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i l’Ajuntament de l’Hospitalet).

L’entrega de roba, mobles, joguines i aliments ha estat possible gràcies a la col·laboració de particulars i empreses d’arreu de Catalunya. El material ha arribat a la Fundació Formació i Treball mitjançant el programa de captació de donacions en espècie i a través dels serveis de recollida a domicili i les donacions als contenidors de Roba Amiga.

Des de Botiga Amiga oferim la possibilitat de triar productes segons les necessitats i gustos de cadascú. L’Entrega Social és per a nosaltres la possibilitat de dignificar l’assistència i treure l’estigma de les persones que reben ajuda. Aquest any 2018 seguirem impulsant la solidaritat amb compromís, molta feina i el més preuat, la cooperació amb entitats, empreses i particulars. Moltes gràcies per ajudar-nos fer-ho realitat!

Aquesta activitat s’emmarca dins del programa d’Entrega Social (iniciativa que compta amb el suport de de l’Ajuntament de Barcelona). 

 

   VEURE TOTES LES NOVETATS