La delegació del Baix Llobregat du a terme onze accions formatives durant 2022

27 febrer 2023 Cornellà de Llobregat

La delegació de Cornellà ha realitzat al llarg de 2022 onze accions formatives  amb un total de 125 persones formades (a diferència de les tres que va oferir el 2019).

L’objectiu de les formacions que s’han dut a terme ha estat millorar i assolir la inserció sociolaboral de les persones que confien a formar-se a l’entitat. El col·lectiu varia segons la formació però majoritàriament: Joves en situació d’inactivitat laboral o formativa, persones en risc d’exclusió social i persones migrants amb o sense permís de feina.

Les formacions han estat contractades per organismes públics i privats, que han confiat en la Fundació per portar a terme les accions professionalitzadores i han estat dirigides a persones en situació de vulnerabilitat.

Quant a la tipologia de formacions, han estat molt variades:

– 2 cursos Auxiliar de comerç (subvenciona AMB, Ajuntament de Cornellà) amb Fundació per a joves La Carena, 400 h, joves de 16 a 29 anys; amb o sense permís de feina.

– 2 cursos Auxiliar de cuina (subvenciona AMB, Ajuntament de Cornellà) amb Fundació per a joves La Carena, 400 h, joves de 16 a 29 anys; amb o sense permís de feina.

– 1 curs Auxiliar de cuina (Programa Integral de Cualificación para el Empleo, de la Cambra de Comerç) dirigit a joves de 16 a 29 anys

– 1 curs Auxiliar de comerç (Programa Integral de Cualificación para el Empleo, de la Cambra de Comerç) dirigit a joves de 16 a 29 anys

– 1 curs Formació en competències essencials per a la feina com a barista i cafeteria per a persones derivades de CEAR Catalunya.

– 1 curs Gestió administrativa (Programa Integral de Cualificación para el Empleo, de la Cambra de Comerç) dirigit a joves de 16 a 29 anys

– 1 curs Auxiliar de comerç polivalent per a persones derivades de Projecte Home Catalunya.

– 1 curs Auxiliar de cuina per a joves derivats de la Fundació Futbol Club Barcelona dintre del projecte Joves Futur+.

– 1 curs Neteja en edificis i locals per a joves derivats de la Fundació Futbol Club Barcelona dintre del projecte Joves Futur+.

 

Si vols demanar una formació a mida, derivar usuaris, col·laborar o informar-te dels nostres cursos:

FORMACIÓ

 

 

 

 

 

  

 

 VEURE TOTES LES NOVETATS