La Fundació estrena web!

08 juny 2017 Notícies
nova pàgina web

Estem d’estrena! Sí, sí, ho has sentit bé: estem d’estrena! Diuen que la imatge és el reflex de l’ànima i nosaltres volíem demostrar-te que la Fundació té una ànima plena de valors preciosos. Així doncs, hem creat una nova pàgina web que reflecteix a la perfecció allò que ens mou: la passió per ajudar a persones que ho necessiten.

Podràs navegar per tots els projectes de la Fundació i conèixer tot l’entramat que conforma Formació i Treball. Amb aquest nou web et serà molt més senzill estar al dia de les novetats de la fundació i del sector, descobrir què s’hi cou aquí i entendre quina és la nostra tasca social.

Aquí parlem de persones. Aquest és el nostre pal de paller i per aquest motiu és a partir d’aquesta afirmació que construïm el nostre discurs. La pàgina principal recull aquest missatge i mitjançant la navegació pels diferents racons del web podràs conèixer el nostre tarannà, la nostra forma de ser: treballem per una societat més inclusiva, justa i solidària amb entusiasme i passió.

Tot viatjant per aquesta nova pàgina web aniràs descobrint l’essència de la Fundació i allò que ens mou a seguir treballant dia a dia amb il·lusió i esperança. Amb aquest nou espai et serà molt fàcil saber qui som i com és el nostre model i els nostres projectes, col·laborar amb donatius o convertint-te en voluntari, conèixer les novetats del que passa a la casa i contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte, aclariment o proposta.

Ha arribat el moment d’adaptar-se, d’aixecar el cap i mirar endavant, d’ensenyar el que fem de la forma més transparent, senzilla i exemplificadora possible. Havíem de fer aquest pas i n’estem molt orgullosos. Navega per la nova pàgina www.formacioitreball.org i descobreix qui és i com és la Fundació, la nostra Fundació, la teva Fundació, la Fundació Amiga.VEURE TOTES LES NOVETATS