La Fundació Formació i Treball porta a terme “Dinars en Companyia”, un projecte de sostenibilitat i cohesió social

25 maig 2022 Notícies

A la delegació de Cornellà de la Fundació Formació i Treball es duen a terme diferents projectes amb l’objectiu de formar persones en situació de vulnerabilitat per a la seva posterior inserció sociolaboral. I també es desenvolupen tallers i iniciatives vinculades a la sostenibilitat i a la cohesió social i comunitària.

En aquest sentit, en col·laboració amb COSPE, Formació i Treball desenvolupa la iniciativa “Dinars en Companyia”. Aquest projecte, que també es porta a terme a la delegació de Tarragona, consisteix en una sèrie de tallers de sostenibilitat, com el de Cuina d’aprofitament, que es realitza al Centre Cívic de Sant Ildefons de Cornellà; i, en el qual, a través d’una formació pràctica, s’ensenya l’alumnat a cuinar intentant aprofitar tots els ingredients possibles i evitar així el malbaratament alimentari.

Tot i que els col·lectius principals als quals van dirigits aquests projectes són les persones en risc d’exclusió social, a la vegada també es fomenta la cohesió comunitària i el treball en comunitat, donant la possibilitat també de teixir xarxes veïnals. Són tallers oberts a tota la població, prioritzant però els col·lectius més vulnerables.

Aquest projecte és el reflex del compromís de Formació i Treball amb les accions de sostenibilitat, d’inserció sociolaboral i també de cohesió comunitària. Amb la iniciativa “Dinars en companyia” es contribueix a construir una societat més justa, inclusiva i cohesionada a les ciutats de Tarragona i Cornellà. Es tracta d’un projecte, doncs, de transformació social.

 VEURE TOTES LES NOVETATS