La fundació Formació i Treball s’incorpora al Banc del Moviment

14 novembre 2022 Notícies

La Fundació Formació i Treball s’incorpora a la xarxa del Banc del Moviment per realitzar la gestió dels magatzems dels dos punts d’atenció del servei, controlant les entrades i sortides dels materials de suport, reparant-los i mantenint-los. A més, la fundació facilita el servei de transport, que permet recollir donacions i entregar les cessions de materials de suport. La participació de Formació i Treball a la xarxa genera 4 llocs de treball per a persones en risc d’exclusió.

La Fundació Formació i Treball és un referent per a la creació de llocs de feina dirigits a persones en risc d’exclusió social a  través d’un mdoel d’economia circular amb impacte positiu a nivell social, econòmic, mediambiental i comunitari.

El Banc del Moviment és un servei municipal que s’ofereix en col·laboració amb les entitats Nexe Fundació, l’Associació Catalana de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple, i l’Associació per la Vida Independent. La funció d’aquest servei és proporcionar productes de suport a les persones que ho necessitin en servei de préstec per un període inicial de 8 mesos. Per altra banda, el Banc del Moviment funciona gràcies a la solidaritat de particulars i d’entitats que donen productes per a la seva reutilització.VEURE TOTES LES NOVETATS