La Fundació rep el premi al compromís social al territori del Garraf

23 juny 2017 Garraf
nit de l'empresa compromís social

La Federació Empresarial del Gran Penedès ha reconegut 18 empreses del territori per la seva feina ben feta.

Sant Pere de Ribes s’ha convertit per una nit en epicentre del món empresarial. El motiu? La celebració de la Nit de l’Empresa de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), que ha reconegut 18 institucions i empreses de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf per la seva feina ben feta. Entre els guardonats hi ha la Fundació Formació i Treball, que ha estat premiada pel compromís social que duem a terme al territori del Garraf.

Més de 700 persones han assistit a l’esdeveniment, que ha posat de relleu la suma d’esforços per treballar conjuntament amb l’objectiu de remar plegats en la mateixa direcció, cap a l’era de la transformació. En aquest sentit, les 1.200 empreses que integren la FEGP potencien el valor de la unió per fer front a les dificultats i apostar pel territori del Penedès i Garraf.

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha insistit que cal tenir coratge davant del període de canvis en què les empreses es troben immerses, i força per als desafiaments i incerteses per poder lluitar contra la resignació i el conformisme.

Des de la Fundació Amiga estem molt contents i satisfets de rebre el reconeixement pel compromís social dut a terme a la zona en què la FEGP té actuació. Premis com aquest traspuen la importància del nostre treball per la inclusió de persones en situació o risc de vulnerabilitat al mercat laboral ordinari. Treballem compromesos amb les necessitats de la nostra societat, amb un futur digne i amb la feina com a bandera per a la superació de les dificultats.VEURE TOTES LES NOVETATS