La Fundación Telefónica ofereix cursos d’eines digitals i ocupabilitat a l’equip tècnic i als participants de l’Impulsa’t

23 octubre 2020 Notícies

En el marc del projecte ‘Connecta Educació’ de la Fundación Telefónica, tres tècniques de la Fundació Formació i Treball han realitzat la formació gratuïta “Educar en Digital”. L’objectiu d’aquesta iniciativa és ajudar a millorar les capacitats digitals dels tècnics i educadors de les entitats, i que, d’aquesta manera, puguin continuar en línia atenent a les persones beneficiàries.

La iniciativa de la Fundación Telefónica sorgeix per pal·liar els efectes de la crisi social i educativa provocada pel COVID19. És per aquest motiu que s’ha posat a disposició de totes les entitats que formen part de l’Asociación Española de Fundaciones (AEF). Aquest itinerari constava de 50 hores lectives de forma telemàtica amb l’objectiu d’accelerar la transformació digital de les tècniques a fi de poder continuar el seu treball, passant-lo del presencial al digital. 

A través d’aquest curs van poder conèixer i treballar diferents eines disponibles per poder millorar l’acompanyament de les persones a les quals atenem. Les tècniques destaquen que va ser una formació molt interessant, en especial la part dels webinars on els hi varen ensenyar amb una metodologia molt activa eines per interactuar de forma digital i sobretot síncrona amb les participants. A més a més, comenten que les formadores varen facilitar molts recursos i enllaços útils.

A més de la formació dirigida a l’equip tècnic, un grup de persones participants del projecte ‘Impulsa’t’ han format part d’un itinerari formatiu digital d’ocupabilitat. Les participants van gaudir de 4 webinars pràctics on van treballar les competències digitals que en l’actualitat demana el mercat laboral. La Fundación Telefónica els hi ha atorgat un certificat d’assistència als diferents webinars, i a més a més, també tenen a la seva disposició infografies amb els continguts i enllaços d’interès de les formacions. Les participants han valorat les formacions com a molt positives i útils per al seu procés d’inserció laboral.VEURE TOTES LES NOVETATS