La indústria i societat 4.0: El nou paradigma en la inserció laboral

19 febrer 2019 Cornellà de Llobregat

La millora de les nostres competències professionals és un repte diari, per això la Fundació aposta any rere any per la formació dels equips tècnics. Avui us presentem la proposta que es desenvoluparà els pròxims 14 i 21 de març des del Departament d’Acció Social: “indústria i societat 4.0. Aquesta immersió de continguts cerca, entre altres, fomentar les relacions i el treball en xarxa entre aquests professionals d’atenció directa.

D’aquesta manera, la Fundació compta amb un programa específic dirigit a aquest personal tècnic (orientador@sinsertor@s i prospector@s laborals) en el qual es realitzaran píndoles formatives lligades a les necessitats que ofereixen els canvis que ha sofert el mercat de treball fins a l’arribada de la indústria. Així mateix, es matisarà en el que suposa aquest nou concepte quant a les persones que s’atenen des de la nostra Fundació. A més, s’intercanviessin experiències d’èxit i exemples d’empreses que incorporen les 4.0 en els seus processos productius.

El contingut de les formacions serà, entre un ampli compendi, els canvis significatius de les últimes dècades com la globalització, deslocalització, la crisi econòmica, la incorporació de les TIC, així com l’arribada d’un nou paradigma i les oportunitats que aquest ofereix.

Aquesta formació, pionera en equips d’Acció Social, és una mostra de la millora permanent i el treball constant dels equips per oferir el millor de si. Això fa que de manera activa, des de Formació i Treball, ampliem, millorem i adaptem les nostres metodologies de treball amb la finalitat d’incorporar i respondre de la manera més eficient a les noves realitats del mercat.VEURE TOTES LES NOVETATS