La planta Roba Amiga de Sant Esteve Sesrovires: la consolidació del model d’economia circular

30 juny 2017 Notícies
planta roba amiga sant esteve sesrovires

Si hi ha un espai ple d’història a la Fundació Formació i Treball aquest és la planta Roba Amiga de Sant Esteve Sesrovires. Es tracta d’una instal·lació de 6.000 m2 que gestiona la roba de segona mà procedent de donacions. Roba Amiga és exemple d’economia circular, una aposta per les segones oportunitats en el sector tèxtil.

Tens uns pantalons abandonats al teu armari? Si els dónes una nova vida, creus en un model sostenible i solidari. La consciència social sobre la recuperació tèxtil és cada cop més gran i la llista de persones i organitzacions que creuen en les segones oportunitats en moda és progressivament més llarga.

Gràcies a aquesta llista, Roba Amiga és un projecte consolidat i en el qual cada cop hi ha més confiança per part de la societat i les entitats que se sumen a la nostra iniciativa solidària. És per aquest motiu, per la consolidació i la confiança, que cada dia tenim més feina i això ens permet complir amb la nostra missió: generar treball per a persones en situació de vulnerabilitat.

Els nostres i els vostres esforços estan tenint les seves recompenses i els seus fruits. Un d’ells? L’aplicació d’un nou torn de treball a la planta. Fa unes setmanes que hem iniciat el torn de tarda per, així, donar resposta al volum de feina que cada dia envaeix les instal·lacions de Roba Amiga. El doble torn ha permès la contractació de nou persones, vuit de les quals procedeixen d’itineraris d’inserció laboral.

I tot és gràcies a vosaltres, a les vostres donacions, a la vostra confiança en el projecte i en apostar per un model d’economia circular en què la roba torni a tenir una nova vida per a una nova persona. Perquè la teva roba també té una altra cara!VEURE TOTES LES NOVETATS