LABORATORI DE CO-CREACIÓ D’EMPRESES SOCIALS 2018-2019

14 gener 2019 Notícies

Et presentem la tercera edició del Laboratori de Co-creació d’Empreses Socials!

Tens una idea i no saps com desenvolupar-la? No tens una idea concreta però si motivació per a crear un projecte social? Ets una persona amb inquietud i interès en crear un projecte amb impacte positiu a la ciutat? Això et pot interessar!

Aquest febrer començarà la tercera edició del Laboratori de Co-creació d’Empreses Socials, una iniciativa de Social Business City Barcelona amb suport del Fons Social Europeu que acompanya en el procés d’idear, crear i testar noves iniciatives d’empresa social a la ciutat.

El programa ofereix assessorament per a desenvolupar la idea, elaborar el disseny i el prototipatge de l’empresa social. Es realitzarà en un espai de treball col·laboratiu amb formació especialitzada i intensiva durant 1 mes seguida d’un assessorament expert individualitzat durant un any.

Comença la crida oberta per a participar-hi. El laboratori és per a qualsevol persona o entitat social amb ganes d’emprendre i desenvolupar un projecte amb impacte social. S’oferirà als participants una metodologia especialment innovadora; començant amb una primera fase de co-creació d’idees i acabant amb el prototipatge del producte o el servei. L’objectiu del Laboratori és també, facilitar la creació de l’empresa a partir d’assessorament individual un cop finalitzats els tallers.

A més l’Espai Quito 9 estarà a disposició dels emprenedors per a treballar de manera gratuïta, amb connexió Wi-Fi i una sala de reunions.

Trobareu tota la informació al programa i al dossier de presentació.

I fes la teva inscripció AQUÍ!VEURE TOTES LES NOVETATS