L’Ajuntament de la Selva concedeix 3.000€ a la Fundació Formació i Treball a través del programa anual solidaritat i col·laboració

30 gener 2019 Notícies

L’ajuntament de La Selva ha destinat les previsions recaptades anualment de solidaritat i col·laboració a la Fundació Formacio i Treball. La Fundació, des de fa 25 anys, té com a prioritat l’acompanyament i la formació de persones en situació d’exclusió social i el treball per una societat més inclusiva justa i més digna.

L’acte de cessió va comptar amb la presència de Josep Masdeu Tinent d’alcaldia  per part de l’Ajuntament de la Selva del Camp i del Director General de la Fundació Formació i Treball, Albert Alberich, i de la Directora de la delegació de Tarragona i d’Acció Social, Marina Arnau.

En total s’ha atorgat un suport econòmic de 3.000€ els quals es destinaran a recursos formatius per a col·lectius vulnerables, així com a endegar projectes concrets (en forma de serveis) per tal de generar més llocs de feina d’inserció. Aquestes persones, en la seva majoria, comprenen entre els 25 i 45 anys d’edat i són aturats de llarga durada.

Per tant, aquesta donació és un nou impuls per continuar enriquint l’acompanyament de les persones, les quals a través del seu itinerari sociolaboral desenvolupen aquests serveis productius. Cal destacar que la nostra Fundació es basa en un model d’economia circular de triple impacte que ens permet generar impacte en el social, econòmic i mediambiental.

Tots aquests programes formatius, així com serveis productius, són un pas cap a un futur més digne, cap a una feina estable.

El vídeo és facilitat per Canal Camp, alacarta.com

 VEURE TOTES LES NOVETATS