L’empresa Bessons Control contracta 4 persones en una jornada de selecció de personal

03 octubre 2019 Notícies

Es pot descobrir el talent de la gent de moltes maneres, en aquest sentit, nosaltres des de la Fundació Formació i Treball creiem fermament que s’ha de donar l’oportunitat de conèixer a la persona. No som els únics! L’empresa Bessons Control ha apostat per fer un procés de selecció on les persones van ser les protagonistes, amb la intenció de contractar treballadors/es per les Festes de la Mercè.

A l’empresa de control es van contractar a 4 persones capacitades de les 7 derivades per la nostra fundació. Prèviament van presentar 22 candidatures, les quals 15 persones capacitades han participat en la dinàmica per la seva contractació. De la mateixa manera 8 persones van ser derivades del Programa Làbora.

El procés es va desenvolupar a les nostres instal·lacions de la Fundació, on es va impulsar una xerrada grupal per seleccionar a persones amb perfil de control d’accesos amb la participació de Judit Miras, Coordinadora de la empresa Bessons Control i Isaias Galindo, tècnic prospector del Programa Làbora.

Durant la jornada no es van a portar a terme las “clàssiques” entrevistes de recursos humans sinó que els candidats que van formar part de la jornada van tenir l’oportunitat de defensar la seva candidatura pel procés a través d’un petit elevator speech. Es tracta d’una targeta de presentació exprés que ha de contenir la millor foto possible del nostre objectiu professional.

“El elevator speech ha de poder definir, diferenciar i despertar l’interès d’altres cap al teu projecte. Aquesta és una eina fonamental per persuadir a un potencial seleccionador en un temps breu, amb una durada entre 45 segons i 1 minut.”

Bessons Control
Aquesta empresa de seguretat fa una activitat encaminada en mantenir un clima de confort i tranquil·litat als seus clients intentant que no interfereixi en els processos productius més enllà de estrictament necessari.

Làbora
El Programa Làbora treballa per al foment de l’ocupació i s’acosta a les persones en situació de vulnerabilitat al mercat laboral. El projecte, facilita que empreses i entitats tinguin accés a una borsa de candidatures on, segur, trobaran la persona que millor s’ajusta a les seves necessitats de contractació laboral.

L’orientació, la formació i l’acompanyament que es fa de cada persona, sempre seguint els criteris d’ocupació per competències, són la garantia del seu èxit. Aquest programa vincula l’empresa a un programa amb compromís i responsabilitat social que afavoreix la igualtat d’oportunitats entre la ciutadania.

El Programa Làbora és un projecte de Ciutat de cooperació públic-social liderat per
l’àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa, juntament amb Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS), la Federació d’Empreses d’Inserció de Catalunya (FEICAT) i la Creu Roja.

La cooperació i el treball en xarxa entre l’Ajuntament de Barcelona, les entitats socials i el teixit empresarial de la ciutat són la clau per a una Barcelona més justa i més inclusiva.VEURE TOTES LES NOVETATS