L’empresa Crimons dona mobles a Formació i Treball

24 abril 2023 Notícies

L’empresa Crimons, especialitzada en el lloguer de mobiliari, desenvolupament i producció de muntatges efímers per a esdeveniments, dona mobles i material d’hostaleria a la Fundació Formació i Treball. La donació forma part d’un vincle entre l’empresa Crimons i la Fundació que ajudarà a gestionar l’entrega social de mobles a col·lectius vulnerables,  alhora que ajudarà a reduir l’impacte mediambiental donant una segona vida al mobiliari i evitant la generació d’aquests residus. 

Els Programes d’Entrega Social de la Fundació Formació i Treball tenen per objectiu cobrir una necessitat bàsica de roba o mobles a través de botigues d’economia social i solidària, Botiga Amiga amb Moda re-, en les quals destaca especialment el dret a escollir en funció dels gustos i preferències de cada persona. Una fórmula a través de la qual es dignifiquen les entregues i es genera una confluència de col·lectius a les nostres botigues distribuïdes per tot el territori català. 

Concretament, l’entrega de mobles de la llar es fa a una única botiga, ubicada a Sant Adrià de Besòs. Els mobles de la llar, la majoria cadires de menjador, donats per l’empresa Crimons han passat a formar part dels recursos que disposa la Fundació per efectuar les donacions de mobles a les persones derivades de l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. En aquest sentit, Formació i Treball ha atès a 1.906 persones dotant-les de mobles de primera necessitat com cadires, taules, llit, armaris, entre d’altres. 

A més, gràcies a aquesta entrega de mobles per part de Crimons, Formació i Treball els hi donarà una segona vida evitant així la creació d’un residu i evitant l’impacte mediambiental d’aquest. D’aquesta manera tant la Fundació com l’empresa Crimons contribueixen a la cura del medi ambient i als Objectius de Desenvolupament Sostenible en el marc de l’Agenda 2030. 

D’altra banda, Crimons ha fet una donació de material d’hostaleria que abastirà al projecte de gastronomia de la Fundació, D’ins, en els seus restaurants físics així com en els serveis de càtering. D’aquesta manera, Formació i Treball reutilitzarà un altre producte donat per l’empresa Crimons. 

Crimons és una empresa compromesa social i mediambientalment, que creu en l’economia circular i que treballa dia rere dia per reduir l’impacte mediambiental de l’activitat de la societat. Objectius que van en la línia de Formació i Treball i que de ben segur farà que Crimons i Formació i Treball tornin a col·laborar. VEURE TOTES LES NOVETATS