Les persones treballadores del programa Treball i Formació ACOL 2020 realitzen els mòduls formatius

21 juny 2021 Notícies

Els 9 treballadors i treballadores regularitzats a través del programa Treball i Formació ACOL 2020 a Sant Adrià de Besòs van iniciar la formació dels dos mòduls que faran enguany el passat dia 16 de juny, a les instal·lacions de la Fundació Formació i Treball al Carrer Bolívia.  En aquesta ocasió la nostra proposta formativa consisteix en la realització d’accions de formació transversal. Aquestes formacions permeten dotar a les persones destinatàries de coneixements, actituds i habilitats, aplicables a moltes activitats laborals. Específicament, les accions de formació de caràcter transversal que s’han seleccionat són “Competències digitals bàsiques” i “Treball en equip”.

Cadascun dels mòduls té una durada de 30 hores. Per tant, proposem 60 hores totals de formació. S’han seleccionat aquests mòduls perquè es considera que treballen competències transversals imprescindibles pel manteniment d’una feina. Les persones participants estan molt engrescades i demostren que valoren continuar formant-se i millorar les seves competències.

El projecte ACOL és una iniciativa promoguda pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, juntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya i s’inscriu dins del Programa Treball i Formació. L’objectiu és atorgar subvencions que han estat destinades a entitats socials per a la contractació i formació de persones en situació administrativa irregular en el marc del programa Treball i formació. Aquesta línia és finançada pel Fons Social Europeu en el marc del Programa Operatiu de Catalunya 2014-2020.VEURE TOTES LES NOVETATS