L’exposició “Dones Supervivients” arriba a Formació i Treball

10 maig 2022 Notícies

L’exposició Dones Supervivients arriba a les instal·lacions de la Fundació Formació i Treball a Sant Adrià de Besòs gràcies a la col·laboració de l’Institut Català de les Dones. L’exposició és el resultat d’un projecte creat per dones supervivients de violències masclistes que ha cedit l’associació Hèlia Dones amb la finalitat de visibilitzar processos de recuperació d’aquestes dones.

Dones Supervivents és la materialització d’un projecte de dones i per a dones, gestat i madurat per dones que ja no són víctimes, sinó dones apoderades que han decidit trencar el silenci. L’exposició recull fotografies que simbolitzen la seva fortalesa i resiliència, i van acompanyades d’un escrit personal en què manifesten eines i relats de recuperació i superació.

El projecte es pot veure exposat a les instal·lacions de la Fundació Formació i Treball a Sant Adrià de Besòs des del 2 de maig fins el proper 13 de maig. L’exposició s’emmarca dins les accions de prevenció i sensibilització del projecte AVANCEM JUNTES, que gestiona l’àrea d’acompanyament als treballadors/es d’inserció de Formació i Treball, per la millora dels itineraris sociolaborals de dones trebalaldores de les empreses d’inserció que han patit violència de gènere.

Gràcies a l’exposició podem mostrar la voluntat d’aquestes dones de fer visible la lluita personal i de compartir-la, i el sentiment de solidaritat i les ganes de seguir lluitant perquè cap dona més s’hagi de trobar en aquest procés.VEURE TOTES LES NOVETATS