L’Hort Urbà de Taula Amiga es prepara per a la nova temporada

06 juny 2018 Notícies

L’Hort Urbà del menjador social de Tarragona, Taula Amiga porta en funcionament des de la seva inauguració el desembre del 2015, des de llavors ha anat evolucionant constantment per poder millorar. Les últimes accions s’han posat en marxa avui: la instal·lació del sistema de regadiu que permetrà poder comptar amb aigua dins l’espai de l’hort i el condicionament dels accessos al mateix.

Per desenvolupar aquestes noves millores comptem amb entitats col·laboradores i voluntariat, entre elles la Casa d’Oficis de Tarragona i del Centre de Dia de Salut Mental que durant diferents jornades han rebut una formació especialitzada per poder dur a terme durant aquests dies les millores de l ‘Hort Urbà de Taula Amiga.

Es tracta d’un projecte de la Fundació Formació i Treball dirigit principalment a les famílies del menjador social de Tarragona, és un espai de convivència, d’aprenentatge i enriquiment personal. Les famílies participants disposen de taules de cultiu on poder sembrar les verdures i hortalisses que després seran per al seu consum personal. Ara amb aquestes noves millores es pretén optimitzar l’hort i el cultiu i s’espera poder incrementar la collita just ara que comença la temporada més forta de cultiu.VEURE TOTES LES NOVETATS