Mentoring: Una altra manera d’ajudar

13 novembre 2017 Tarragona
mentoring

L’Aleix, voluntari de la Fundació, ha ajudat a la Chari durant un any en el seu negoci, una sabateria infantil.

La Chari i l’Aleix no podien ser més diferents. L’Aleix ha treballat a la banca, és empresari i està acostumat a treballar amb números, comptes i balanços. Per la seva banda, la Chari prefereix tractar amb persones que amb ordinadors: té fòbia als números, però és experta en repartir somriures i atencions amb els braços oberts. Tots dos han creat un tàndem gairebé perfecte durant un any treballant junts!

Mesos abans de conèixer-se, la Chari va decidir canviar la seva vida radicalment i de mestressa de casa va passar a obrir el seu propi negoci. Mai abans havia estat autònoma, mai abans havia gestionat una empresa, ni tan sols havia treballat en una sabateria infantil. No obstant això, va decidir obrir ella mateixa la sabateria infantil Àfrica a Torredembarra com a la millor sortida per incorporar-se a la vida laboral.

En tot el procés, des dels inicis, des de la Fundació Formació i Treball la vam acompanyar i guiar per poder donar-li viabilitat al projecte emprenedor. Es va desenvolupar un pla de negoci, un pla financer, es van fer visites i tutories per treballar tots els aspectes que comporta obrir un negoci, des de les obres, les llicències fins a les bosses i el rètol.

Tot i que la Chari destaca per la seva valentia, la seva força i alegria, encara faltava el tema dels números. La Chari necessitava una ajuda extra i aquesta va arribar primer de la mà de la tècnica PAI de la Fundació Amiga i després, a més a més, de la mà de l’Aleix.

L’Aleix col·laborava amb la Fundació com a voluntari gràcies al contacte amb l’Oficina del Voluntariat de la Caixa, i durant 12 mesos ha ajudat la Chari en la gestió de comptes de l’empresa. Avui l’empresa és una realitat, el somni s’ha fet realitat i la col·laboració ha estat clau per aconseguir-ho!VEURE TOTES LES NOVETATS